Uitlaatsystemen;

Met een sport uitlaatsysteem in combinatie met een tuning van Essingperformancecenter is nog meer vermogen te winnen. Het Resultaat is hiervan indrukwekkend.het  vermogen en koppel wordt hier bij dan ook meer toegewonnen, werkelijke prestatieverbetering en uiteraard ook geluidstoename.

 

Een beter geluid of een betere doorstroming van de uitlaatgassen behaal je met het monteren van groter en beter uitlaatsysteem. Door het RVS uitlaatsysteem te combineren met chiptuning is vaak veel vermogenswinst te behalen. RvS uitlaatsystemen zijn er in diverse maten en varianten je kunt kiezen voor een compleetsysteem vanaf uitlaatspruitstuk of vanaf de katalysator. Wij leveren en monteren diverse hoogwaardige rvs en titanium uitlaatsystemen waaronder ; Miltek, akraprovic, Supersprint, Maxhaust

READ MORE

Over Essing Performance Center

Maxhaust

Wat is de Soundbooster van Maxhaust
De Maxhaust is een soundbooster die Authentiek het geluid van de motor
acoustisch versterkt dit gebeurt doormiddel van één of twee speaker tussen
de uitlaat of in het voertuig.
De sterkte van het acoustische motorgeluid kunt u regelen via de Maxhaust
app te krijgen voor (Android / IOS). Dus met een Soundbooster set van Maxhaust klinkt jouw wagen als een sportwagen met een V8 motor.
UNLEASH YOUR BEAST !!!

Akraprovic

Iedereen kent het merk akraprovic wel….

Dit is het merk onder de uitlaatsystemen.

Essingperformancencenter kan met trots zeggen dat wij hier dealer van mogen zijn. Akrapovic uitlaatsystemen overtreft ruimschoots alle andere uitlaatmerken. Het is verreweg het beste uitlaatsysteem wat er voor de exclusive merken te krijgen is.

Denk hierbij aan een; Audi RS6, Audi S8, Audi RS7, BMW M4 etc..

Deze exclusieve Titanium uitlaatsystemen van Akrapovic voor alle exclusieve merken maakt deze auto nog mooier, krachtig en lichter. Daarnaast is het geluid wat deze uitlaat maakt onovertroffen.

Camper Tuning
Agri Chiptuning

Miltek

Hun uitlaatsystemen zijn misschien wel het meest gewild van alle systemen die de markt op komen. Miltek sport heeft een goede reputatie bij Essingperformancecenter en de producten van dit bedrijf staan niet zonder reden hoog op het verlanglijstje van trotse autobezitters. Ook jij kunt deze systemen via ons bestellen om ze aansluitend zelf te plaatsen, of je kunt ons het werk laten doen met een stage 1,2 of stage 3. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, zoals wij dat nu kennen.

supersprint

Essingperformancecenter levert en monteert complete RVS uitlaatsystemen van Supersprint . Een kwaliteitsproduct dat wordt gemaakt in Italië .dat als een van de besten uit de testen komt. In het bijzonder op het gebied van pasvorm en vermogenswinst. Alle Supersprint uitlaten zijn specifiek voor een bepaald autotype geproduceerd, en garanderen een ideale mix van vermogensstijging, reductie in tegendruk, sportief geluid en een lange levensduur.

lees meer

Camper Tuning
Agri Chiptuning

Arqray

Arqray is een hoogwaardig uitlaatsysteem gemaakt in Japan.
Arqray exhaust systems wordt geproduceerd in een volledig eigen bedrijf.
Speelt een actief onderdeel in een fabriek.
Wat het laswerk betreft, verrichten bekwame vakmensen een demperassemblagehandeling door handarbeid één voor één.
Verder met een pijp, het glaswol die we geven om de duurzaamheid om de prestaties te vermelden, en deze wordt geproduceerd en geselecteerd, giet zorgvuldig vermogen in de productie van elk onderdeel en om de prestaties / geluidskwaliteit / volume te behouden.
en uiteraard geeft di handgemaakt titanuim een super mooi geluid.
zie ons laatste project met Arqray:lees meer

Cobra sport:

COBRA is de Fabrikanten van hoogwaardige en sportieve RVS-uitlaten in Sheffield en het Verenigd Koninkrijk.Cobra Sport Performance Exhausts zijn gevestigd in Sheffield, de geboorteplaats van roestvrij staal. Het bedrijf heeft een erfgoed in de uitlaatgolfindustrie van meer dan vijf decennia en wordt nu geleid lees meer

Agri Chiptuning